• 13 | Oct | 2023

Det kan vi lide

  • At tage syd for grænsen på et idyllisk wellnessophold

  • At gå en lang tur og nyde den smukke, nordtyske natur

  • At forkæle sig selv med et par timer i spaen – findes der noget bedre?

Det skal du vide

  • 2 overnatninger i delt superior værelse

  • Front cooking-oplevelse med aftenbuffet den ene aften

  • Udsøgt morgenmadsbuffet begge dage

  • Fri entré til spa og 20 % rabat på massagebehandlinger

Highlights

GIVEAWAY! Gå ind på vores Instagram profil @takemeaway.dk og deltag i vores konkurrance om et spaophold for 2 personer. Vi finder vinderen d. 6 nov.

Oplev et luksuriøst spa-eventyr, forkælelse i særklasse og ikke mindst smukke rammer så langt øjet rækker i naturskønt område.Det billedeskønne Hotel Breitenburg ligger midt i Slesvig-Holstens smukke natur og ca. halvanden times kørsel fra Flensborg. Hotellet slog dørene op i 2021 og er indrettet i tidligere stalde på en restaureret greveejendom Schloss Breitenburg. Her får I en oplevelse, der forener det kulinariske med det naturskønne, og det luksuriøse med det afslappende.

Når I har fundet jer godt tilrette ved ankomsten, kan I benytte jer af hotellets store spaområde med infinity pool, hammam og sauna, hvor I kan lade jer forkæle med en afslappende massagebehandling.

Hotellets restaurant, Restaurant Johann, har fået sit navn fra Johann Rantzau, der grundlagde Breitenburg slot i det 16. århundrede. Her kan I glæde jer til mad lavet fra bunden og med fokus på lokale og sæsonbetonede råvarer.

De tidligere stalde tilhørende herregården er blevet bygget om til 80 eksklusive værelser. Her superior dobbeltværelse med udsigt over Breitenburg-kanalen og skov og eng.

Området omkring Hotel Breitenburg

Hotel Breitenburg, ligger ca. halvanden times kørsel syd for den dansk-tyske grænse. I kort afstand ligger den lille charmerende by Itzehoe. Området byder i den grad til lange gåture i naturskønt område og køretur til storbyoplevelser i Hamborg. Er man til mærkevarer, kan man køre til Designer Outlet i Neumünster, som ligger ca. 40 kilometer fra hotellet. Her kan man gå på jagt efter mærkevare med store rabatter.

Det siger tidligere gæster:

"Fantastisk sted og virkelig lækker morgenmad hvor man går til kokken og bestiller varm omelet med fyld. Dejligt med champagne til morgenmad. Stort flot luksus superior værelse med fantastisk flot udsigt og meget flot møbleret i moderne stil" Anita, Booking.com

"Meget flot nyindrettet hotel i flotte omgivelser" Flemming, Booking.com

Tilbuddet 2.120 DKK er for per person og gælder for 2 personer i delt dbl. værelse. Ankomst søndag-onsdag og gælder booking frem til d. 31 marts 2024

Gå direkte til tilbud


Din mening: Hvad synes du?

Du skal være logget ind på facebook for at kommentere.

Følg os på Facebook