Sådan fungerer det

De bedste rejsetilbud samlet et sted på rejsebloggen TakeMeAway!

Hver dag søger vi utallige hjemmesider for fantastiske rejsetilbud, billige flybilletter og giver dig de bedste rejseoplevelser og håndplukkede tilbud på hoteller, pakkerejser, flyafgange og oplevelser.

TakeMeAway er ikke et rejseselskab og vi sælger rejserne, vi finder blot de bedste deals og linker jer videre til tilbuddet. Vi udvælger kun hoteller og rejser vi selv kan stå inde for, og alle vores tilbud er godkendte via vores rejseeksperter for at sikre dig den bedst og billigste rejse. Vores rejsebloggere giver dig inspiration til din næste rejse og fif til gode tilbud på ophold i Denmark og Udlandet.

 

Sådan gør vi...

Hver dag søger vi utallige hjemmesider for de billigste flybilletter, bedste rejse-deals, og gode tilbud på hotelophold og udvælger herefter de bedste tilbudVores tilbud er håndplukkede rejsetilbud og er altid prisvalideret, så vores brugere altid er sikret de bedste priser. 

Sådan bestiller du...

Du bestiller ved at klikke på linket i tilbudet, eller ved at følge vejledningen, hvorefter du vil blive dirigeret videre til rejseudbyderens hjemmeside.   


Følg os på Facebook