BLIV BLOGGER OG DEL DINE OPLEVELSER MED OS

Har du en drøm om at dele dine eventyr op oplevelser med andre? Har du en passion for at kommunikere? Vi søger passionerede blogger med flair for kommunikation til at dele deres rejseoplevelser og familieaktiviteter på vores platform. Uanset om det er et weekendophold, en pakkerejse eller en teateroplevelse med børnene, ønsker vi at høre din historie.

Hos Takemeaway.dk står vi for alt det tekniske og sponsorerede indhold, så du kan fokusere på at inspirere vores læsere med dine indlæg. Som blogger på vores site vil du få mulighed for at tjene penge på dine indlæg, blive en del af vores team og deltage i vores årlige arrangementer.

Dette kan vi tilbyde:

  • At finde nye samarbejdspartnere og kampagner som du kan teste.

  • Mulighed for at tjene penge på dine bloginlæg.

  • Dit eget blogindlæg på vores Rejseblog, hvor du har mulighed for at gemme og dele dine oplevelser på en professionel blog

  • Du bliver en del af vores team, og får tilbud om at deltagelse i vores årlige arrangement.

  • Vi hjælper dig med at booste din Instagram og Facebook profil.

Ved interesse skal du kontakte os på mail: anna@responzmedia.com og skrive, hvad du ønkser at skrive om, samt link til din Instagram / Facebook profil. Ringe gerne ved spørgsmål på mobil nr. 22702092.

Du kan læse alle blogindlæg i dette linkhttps://www.takemeaway.dk/blog-listing


OM OS

Vi er platformen der fortæller om og inspirerer til oplevelser med hele familien. Efter mange år i rejse- og oplevelsesbranchen, fik vi idéen til at opstarte et oplevelsesunivers med kun de bedste tips og oplevelser. Vi bruger vores erfaring fra branchen til at udvælge de bedste rejsetilbud på luksusrejser og ophold og kulturoplevelser.

SPONSOREREDE BLOGINDLÆG

Vi tilbyder sponsorerede indlæg på vores rejsesite www.takemeaway.dk og kan være en attraktiv del af jeres markedsføringsstrategi - ikke mindst i forhold til effektiv og troværdig linkbuilding. Vi kan tilbyde jer et ssamarbejde med rejsebloggere som passer til jeres brand. Vi hjælper jer med at opnår en bedre performance i de organiske søgninger og får flere unikke besøgende på jeres hjemmeside. Et sponsoreret indlæg kan også være en god vej til at booste en kampagne - optimalt som en del af et marketingmiks, hvor vi også inddrager de sociale medier. 

ANMELDELSE OG PRESSETURE

Anmeldelser skaber troværdighed og nysgerrighed omkring dit brand eller dit produkt - særligt, hvis det er de velskrevne og ærlige af slagsen, der skaber værdi for læseren.

BLOGGER OG INFLUENCER MARKEDSFØRING

Vi kan hjælpe jer med at brande jeres  produkt? Så kunne jeg måske være et match for dig. Anbefalinger fra personer, vi har tillid til, er en af de stærkeste drivkræfter, når vi skal tage en beslutning. Derfor vælger et stigende antal af virksomheder og organisationer Influencer Marketing som en vigtig del af deres markedsføringsstrategi. Ved at samarbejde med vores bloggere, kan vi hjælpe med at kommunikere dit budskab med en stemme, som jeres kunder efterspørger.

TILBUD OG MÅLRETTET MARKEDSFØRING

Vores tilbud er nøje udvalgte og er luksusrejser, 4-5 stjernede hotelophold og boutiquehoteller til spot priser. Vores tilbud er håndplukkede af os selv og er altid prisvalideret, så vi altid viser de bedste priser. Vi finder dagligt 1-2 nye rejsetilbud, der bliver vist på rejsebloggen. Tilbuddene er som regl tidsbegrænset tilbud og det er derfor en god idé at tilmelde sig vores nyhedsmail, der kun udsendes 2-3 gange om ugen. Vi finder kun rejsetilbud fra troværdige og pålidelige rejseudbydere og gør vores yderste for, at I får den bedst mulige rejseoplevelse. 

Rejsebloggen TakeMeAway giver masser af rejseinspiration og vores rejsebloggere tager jer med ud i verden og deler deres oplevelser med jer. Vores service er altid gratis! 

 


Følg os på Facebook