OM OS

Efter mange år i rejsebranchen, fik vi idéen til at opstarte en rejsetilbuds-hjemmeside, med kun de bedste rejsedeals og gode rejsetips via rejseblogging. Vi bruger vores erfaring fra branchen til at udvælge de bedste rejsetilbud på luksusrejser og ophold, samt gode fif fra rejsebranchen til at finde de bedste tilbud. På TakeMeAway samler vi de bedste rejsetilbud fra utallige rejsedeal-sites, rejseudbydere, fly- og rejsesøgemaskiner i Danmark, Sverige, Tyskland og England. Vores tilbud er nøje udvalgte og er luksusrejser, 4-5 stjernede hotelophold og boutiquehoteller til spot priser. Vores tilbud er håndplukkede af os selv og er altid prisvalideret, så vi altid viser de bedste priser. Vi finder dagligt 2-10 nye rejsetilbud, der bliver vist på rejsebloggen. Tilbuddene er somregl tidsbegrænset tilbud og det er derfor en god idé at tilmelde sig vores nyhedsmail, der kun udsendes 2-3 gange om ugen. Vi finder kun rejsetilbud fra troværdige og pålidelige rejseudbydere og gør vores yderste for, at I får den bedst mulige rejseoplevelse. 

Rejsebloggen TakeMeAway giver masser af rejseinspiration og vores rejsebloggere tager jer med ud i verden og deler deres oplevelser med jer. Vores service er altid gratis! 

Rigtig god rejselyst!

LEDIG STILLING

REJSE SKRIBENT (FREELANCE)

Elsker du at rejse og er du god til at skrive? Så er du måske vores nye rejse skribent. Send din ansøgning til anna@responzmedia.com

 


Følg os på Facebook