Vi søger flere rejseskribenter Sidst opdateret: November 24, 2023

Responzmedia.com søger flere rejseskribenter til vores familiesite www.takemeaway.dk

Her er hvad vi kan tilbyde:

  • Responzmedia.com arbejder med førende hoteller, rejsebureauer og oplevelsessteder i både Danmark og udlandet. Vi kan tilbyde dig en indtjening på dine artikler og indhente kampagner fra førende brands med fokus på børnefamilier.
  • Mulighed for at kunne nå ud til 12.400 nyhedsmail modtagere og 30.000 besøgende på vores hjemmeside og sociale medier. Vi står for opsætning og markedsføring af dit indhold. Det skal blot være relevant- oplevelser, rejser, hotelophold.
  • Invitationer til oplevelser i Danmark of presseture med virksomheder og destinationsbureauer, der gerne vi nå ud til børnefamilier.
  • Din profil vil komme med i vores portefølje, når vi indhenter kampagner og du vil få mulighed for at tjene penge, uden selv at skulle opsøge kunder.
  • Et stort fællesskab, hvor vi mødes en gang om året og netværker.

Her kommer en lille guide til, hvordan vi gerne ser, at formatet på din artikel ser ud. Først og fremmest vil vi gøre opmærksom på, at din artikel skal være unik, det vil sige at vi som

udgangspunkt ikke accepterer allerede publicerede artikler og indlæg. Vi ser dog meget gerne, at du lader dig inspirere af dine eksisterende tekster og ændrer i dem.

Vi kører typisk med tre forskellige typer artikler:

Personlige  rejse- og opholdsoplevelser: https://takemeaway.dk/blog-listing

Inspiration til oplevelser med og beretninger: https://takemeaway.dk/experience

Inspiration til forskellige destinationer med fokus på tips til, hvad man kan opleve: https://takemeaway.dk/inspiration-blog-detail?id=84&type=Inspiration

Når vi har modtaget den færdige artikel med billeder, vil den blive gennemgået af redaktionen. Derefter publicereres den på vores hjemmeside www.takemeaway.dk og på alle vores sociale medier. Vi linker til din hjemmeside, blog eller Instagram profil, som du aftaler med redaktionen.

Du beholder dine rettigheder til den enkelte artikel og evt. tilhørende fotos og video, og indholdet bliver ikke videreformidlet eller solgt.

Første gang du bidrager med en artikel, skal du også sende en kort beskrivelse af dig selv.  Derudover skal du inkludere et kvadratisk nærbillede af dig selv, hvor man kan se dit ansigt. Send det til anna@responzmedia.com.

Vi glæder os til at høre fra dig.

Venlig hilsen

Anna og Karina fra redaktionen.

 

 


Følg os på Facebook