30 | Nov | 2023, 11:08

Land of Legends byder på eventyrlige oplevelser i skønne Antalya. Her


Land of Legends ligger ca. 40 minutters køretid fra Downtown Antalya og er kæmpe forlystelsespark og vandland med over 40 vandrutsjebaner og over 20 sjove forlystelser.

 

Vi ankom kl. 10 og havde allerede booket billetterne på hotelet. Vores bus stoppede foran agangen til parken og der er rigtige mange adgangsporte, hvor man hurtig tjekker ind. Med deres armbåndsbetalingssystem er det muligt at betale for madvare og andet i forlystelsesparken. The Land of Legends har tre store områder. Vi startede i badelandet Aqua Land. Op gennem hovedgaden strømmer der glad musik ud af højtalerne og vi starter med at tage vejen ned mod badelandet. Min datter på 4 år skifter til badetøj og jeg har taget badevest med til hende hjemmefra.

  

Det andet områder er forlystelsesparken Adventure Land. Det er også her at du hver eftermiddag kan opleve vidunderlige shows med Masha and The Bear. De fleste forlystelser kræver børn er 120 cm høje.

  

Det tredje område er den nye tropiske park Tropical Lagoon, hvor vi ikke nåede forbi. Når sulten melder sig, er der masser af frokost-muligheder i parken, men vi valgte at tage forbi det store shopping område Legend Shopping Avenue, hvor vi en frokost og is. Herefter fik vi  shoppet lidt før turen gik tilbage til hotellet.

Priser for adgang. Voksen 25 $, barn mellem 4-11 år koster 20 $ og under 4 år er gratis. Stedet er virkelig lækkert og med mange fantastiske oplevelser for både små og voksne. Det hele er meget gennemtænkt og helt klart oplevelsesværdigt og vi vil helt sikkert besøge stedet igen. Hvis jeg skal sige noget mindre positivt, så er det at priserne på mad og drikke i parken er ret pebret, og så vil jeg anbefalde stedet for de lidt ældre børn 6 plus, da mange af forlystelserne var lidt for vilde for min datter på 4 år.

Vi giver 5 ud af 5 stjerne.

Din mening: Hvad synes du?

Du skal være logget ind på facebook for at kommentere.

Følg os på Facebook