26 | Jan | 2024, 13:48

Guide: Her kan du fejre fastelavn med børnene i København


Fastelavn i Frilandsmusset i Lyngby

Frilandsmusset byder fuld underholdning i vinterferien. Oplev ringridning med kæpheste, klovneshow og fastelavnsrundvisning alle dage fra 10.-18. februar. Der åbnes også op i krea-værkstedet, hvor det er muligt at lave kæpheste, farverige fastelavnsris, -masker og -hatte. Traditionen tro, er der tøndeslagning for både børn og voksne, hvor der udnævnes der både kattekonger og –dronninger.

Hvornår? d. 10.-18. februar. Pris: Alm. entrépris på 140 for voksne og børn gratis. Book her: Frilandsmusset

CopenHill i København S

Der er både ansigtsmaling, fastelavnsboller, maskeværksted og tøndeslagning, når Copenhill fyrer op for fastelavnsfejring for ungerne fra klokken 11 til 15. Det er gratis at få malet en flot maske i ansigtet, og personalet sidder klar med penslerne.

Hvornår? Søndag 11. februar fra kl 11-15. Pris: 35 kr. pr deltager i tøndeslagning (inkl. én fastelavnsbolle). Book her: CopenHill.dk

Foto: CopenHill Pr

Dansk Arkitektur Center, København Centrum

Slå katten af tønden på Bryghuspladsen. Et af de steder, der har børnevenlige aktiviteter på programmet, er Dansk Arkitektur Center (DAC), hvor fastelavn bliver fejret med både sjove og lærerige. 

Hvornår? Søndag 11. februar fra kl. 10:00 - 13.30. Pris: 50 kr. pr deltager i tøndeslagning. Book her: Blox.dk

https://imgur.com/IHBfZNi

Foto: Spis fastelavnsboller i DAC Café. Foto: PR

Designmuseum Danmark i Bredgade, København Centrum

Tag til fastelavnsfest på Designmuseum Danmark. Med den smukke museumshave som ramme, kan du slå katten af tønden på festlig manér. I museumscaféen kan du købe varm kakao med flødeskum og fastelavnsboller. Det er gratis at deltage i fastelavnsfesten, men tilmelding er påkrævet.

Hvornår? d.18. februar kl. 13:00-14:00. Pris: Gratis. Læs her: Designmuseum.dk

Foto: Danskmuseum

 


Din mening: Hvad synes du?

Du skal være logget ind på facebook for at kommentere.

Følg os på Facebook