Sidst opdateret December 22, 2022

Et sted, hvor tiden ikke eksisterer

Under Dipylonporten i Carlsberg byen findes en oase, hvor tiden står stille, og krop og sjæl bliver bragt i balance. AIRE Ancient Baths åbnede i København i 2020, og er et velkendt koncept, der i årevis har været elsket i byer som New York, Barcelona, Sevilla og London.

Take Me Away kiggede forbi AIRE Ancient Baths på en kold december dag. Allerede, da vi træder ind af dørene til AIRE Ancient Baths historiske bygning mærke vi det høje serviceniveau og den enestående æstetik. En værtinde byder os velkommen og vi får vist vej ned til omklædningsrummet, hvor vi bliver mødt af en ny medarbejder, der viser os vores omklædning skab med badekåbe og badesko. Vi bliver herefter vist ind i spaområdet med de termiske bade, hvor vi straks mærker en ubeskrivelig afslappende atmosfære. Her bliver vi igen mødt af en vært, der introducerer os til de forskellige termiske bade, og forslag til rækkefølge. Han fortæller, at det kolde vand medvirker til at øge blodcirkulationen, mens det varme vand afslapper musklerne og dæmper spændinger.

kkk

Billede: Det termiske bad Flotarium, er et bad med et saltindhold, der er lige så højt som i Det Døde Hav. Her skabes øjeblikkelig mental ro, mens kroppen flyder ubesværet og vægtløs i vandet. Photo credit: Aire Ancient Baths.

AIRE er templer dedikeret til afslapning af krop og sjæl

Vi starter med at gå på de blødeste sten i et iskoldt fodbad, der hjælper med at stimulerer centralnervesystemet og masserer fødderne. Herefter hopper vi stille ned i et 36 graders varmt bassin, hvor vi får varmen. Så fortsætter vi roligt gennem lokalerne med de smukke bade og den afslappede stemning. Vi holder en lille pause og sætter os på en opvarmet marmor bænk for at hvile os. En vært kommer stille forbi med friskbrygget te og lidt chokolade. Hver time går en vært gennem de termiske bade med en lille klokke, hvilket angiver at klokken er kvart i hel. På denne måde kan man holde lidt styr på tiden, der ellers helt forsvinder derinde. Det er nu tid til vores behandling.

 

 

        

Billede: I historiske omgivelser oplyst at levende lys begiver du dig - i dit eget tempo - ud på en sanserejse gennem forskellige termiske bade, der hver har deres temperatur og egenskaber. Photo credit: Aire Ancient Baths.

The Holistic Ritual 60' ( 150 minutters behandling)

Vi har bestilt en Holistic Ritual 60 behandling. Behandlingen starter med en 15 minutters helkrops-eksfoliering med scub af grøn te og duften af lime. Herefter bliver vi fulgt op til deres massagerum til en 60 minutters fuldkropsmassage med tempereret appelsinblomstolie. Man kan virkelig mærke roen sænke sig og man føler sig helt i zen. Behandlingen alskutter med en dejlig hårbundsmassage med honning hårmaske. Pris 1.710 kr. per person og inkluderer også adgang til The Ancient Thermal Bath Experience >> Se alle priser her

     

Billede: AIRE hylder ro og afslapning. Derfor lukkes der også kun få gæster ind ad gangen, og man vil opleve skilte, der beder om stilhed og diskretion rundt omkring de smukke termiske bade. Photo credit: Aire Ancient Baths.

Giv det som gave til din kæreste, eller lav en venindetur

Vi er fuldstændig blown away og fyldt med ny energi. Vi er begge enige i, at AIRE er Denmarks bedste spaoplevelse.

Lokation – Carlsberg byen i København. AIRE er beliggende lige under Dipylonporten i den historiske bygning fra 1881, hvor Carlsberg opbevarede den tonsvis af malt, der var nødvendig for at fremstille øl. Booking foretages på tlf.: 78 72 42 36 eller e-mail bookingcopenhagen@beaire.com . Se mere på www.beaire.com

Vi giver 5 ud af 5 stjerner.

https://im


 

RELATEREDE ARTIKLER


Din mening: Hvad synes du?

Du skal være logget ind på facebook for at kommentere.