Sidst opdateret May 13, 2022

Anmeldelse: VIVA Sunrise Alcudias


Alcudias 10 km lange sandstrande med hvide lavvandede, palmer og natur er børnefamiliernes favoritsted. Vi valgte et all Inklusiv ophold med syv overnatninger på VIVA Sunrise med vores pige på 3 år og vi var afsted i maj måned. Hotellet valgte vi ud fra dens høje ratings på Tripadviser og de mange børnefaciliteter på hotellet, beliggenheden tæt på strand og kort afstand til Puerto de Alcudia. VIVA Sunrise er efter min mening det bedste familievenlige hotel på Alcudia, da de er meget børnevenligt og det hele er nemt.

 

VIVA Sunrise ligger ca 400 meter fra stranden og 30 min. gåaftand fra Puerto de Alcudia. Det vrimler med restauranter, butikker og barer omkring Puerto de Alcudia.

Hotellets miniklub har åbnet fra kl. 10 til kl.12:30 hvor der arrangeres forskellige aktiviteter. Er barnet under 4 år skal man selv deltage, og børn over 4 år må gerne deltage alene. I miniklubben blev vores datter rigtig glad for det søde skandinavisk- og engelsktalende personale, de var rigtig søde og gode til at underholde børnene med kreative lege. Hver aften blev der holdt mini disko på den store scenen og vores datter glædede sig hver dag til at danse med. Mini klubbens underholdning var bl.a. tegning, lege konkurrencer, UNO spil, balloner, T-shirt maling og forskellige quiz. Derudover er der to store legepladser til børn i alderen 2-12 år.

 

Mini klubben bød bl.a. på tegning, lege konkurrencer, UNO spil, balloner, T-shirt maling og forskellige quiz. Hotellets frontfigur Bufo og holdet underholder de mindste med mini disko. Der er ponny ridning hver torsdag, og koster 7 euro for at deltage.

'

VIVA sunrise er for børn i alle aldre. Hotellet har også et gaming område, hvor børne kan spille forskellige spil.

For pool-entusiaster er VIVA Sunrise et rigtig dejligt sted at bo, når du rejser til Alcudia. Her kan du glæde dig til to store, indbydende swimmingpool, samt to børnepools og lille babypool. Pool områderne er godt fordelt, så der er god plads og noget for alle aldre.

 

Pool området med rutchebaner og piratskibet var et hit for vores datter. Ved voksenpoolen serveres, der kolde drinks hele dagen.

All inklusiv pakken på VIVA Sunrise var overraskende godt. Maden er så lækker og der serveres lækkert mad, frisk frugt, drikke og kagebuffet til alle måltider. Kæmpe morgenmads- og aftenbuffet med alt hvad hjertet begærer. Hver aften er der et nyt tema for buffeten og der er is og drikkevarer hele dagen- virkelig alt man kan tænke sig. Der er også mulighed for at købe mad fra deres store supermarked der har åbent til kl 21, såfremt mulighed for at købe  buffet og a la carte menu i restauranten. Den ene restaurantchef er dansktalende og hedder Claus. Han var rigtig hjælpsom og generelt oplevede vi et utrolig sødt personale.

  

Til morgen buffeten bliver der serveret smooties hver dag og vi ankom de fleste dage kl 9, hvor der blev serveret alt hvad hjertet begær.

VIVA Sunrise er et 4-stjernet lejlighedshotel. De største har plads til op til seks personer, så her kan man godt tage hele familien med. Vi blev indlogeret i deres “Studio lejlighed”. Værelset har en dejlig altan med udsigt udover Alcudias bjerge, et lille køkken med de nødvendige køkkenudstyr, samt et stort badeværelse. Værelserne er meget renlige, med nye gardiner, nymalet vægge og over mine forventninger. 

 

Værelserne var meget renlige og der blev gjort rent hver dag.

Det er ikke sidste gang vi besøger Viva sunrise, hvor vi havde en pragtfuld og dejlig ferie fyldt med stemning og skøn atmosfære.

Vi giver 4 stjerner ud af 5

https://imgur.com/undefined

RELATEREDE ARTIKLER


Din mening: Hvad synes du?

Du skal være logget ind på facebook for at kommentere.