Sidst opdateret April 14, 2022

Tivoli Hotel er det perfekte hotel i København for at opleve nogle eventyrlige dage med hele familien.

Vi checkede ind på Tivoli Hotel i påskeferien, selvom vi bor i København, så elsker vi en børnevenlig getaway i egen by. Tivoli Hotel er det perfekte sted for børn, hvor de kan underholdes under hele opholdet. Det er også tilladt at have hund med ( koster 250 kr. ekstra per nat) og vi havde vores lille taskehund med. Udover at være hundevenligt hotel, så er hotellet virkelig børnevenligt, og vores datter på 3 år nød opholdet i fulde drag. Hun blev underholdt hele dagen med hotelpool, legepladser, legerum og børnebiograf på storskærm, men vi voksne også havde et dejligt ophold.

   

Vi havde barn og datter med på opholdet. Hotellet er tegnet af den danske arkitekt Kim Utzon og indrettet efter Tivolis ånd.

Tivoli Hotel er tegnet af ikoniske arkitekt Kim Utzon og ligger lige ved Kødbyen og Fisketorvet, og 10 minutters gang fra Hovedbanegårde. Hotellet er indrettet efter Tivolis ånd og historie, og det kan ses i farver, design og de kendte skikkelser, der går igennem.

  

Legerummet har både storskærm og forskellige legeaktiviteter, samt stor udendørs legeplads.

    

Hotellet har et stort indendørs pool, hvor der var god plads for børnene at lege. Udsigeten er fantastisk på toppen af hotellet og på billedet fra Sticks'n' Sushi.

Faciliteterne: Tivoli hotel tilbyder parkering i kælder mod betaling. Der er 679 værelser, 2 indendørs swimmingpools, en tagterrasse, 4 restauranter, 2 barer/lounger, 1 legeplads og 2 legerum.

Vores anmeldelse: Det var et dejligt afbræk fra vores daglige rutiner og vores datter havde en fest. Servicen var meget god fra start til slut, og de havde gjort ekstra ud af det for børnene med velkomstgaver. Servicen i deres Brasserie trækker lidt ned. Vi havde glemt at købe mælk med til sutteflasken og spurgte om vi kunne købe lidt mælk, men det kunne de ikke. De ville kun sælge i glas så skulle købe to glas for at fylde sutteflasken op. Morgenbuffeten var rigtig god og mange forskellige borde med frugt, brød og forskellige smootie mm. Den store indendørs pool var et stort hit, hvor der blev leget i flere timer.

Vi giver 4 stjerner ud af 5 ( vores datter vil gerne give 10 stjerne)

RELATEREDE ARTIKLER


Din mening: Hvad synes du?

Du skal være logget ind på facebook for at kommentere.