Sidst opdateret March 28, 2022

Vi drømmer om en ferie med pigerne i Dubai, hvor vi ville slappe af i luksuriøse omgivelser, bade i havet og nyde solen. Dagene ville vi tilbringe med at slentre langs strandene, sippe champagne med en flot solnedgang ,spise buffetmorgenmad i flotte omgivelser, spa og nydelse for sjælen og en shoppedag i Dubai Mall.

 

Raffles Hotel The Palm ligger på Palmen, med en overdådig udsigt over Dubai. Hotellet åbnede i 2021 og byder på royalt eventyrlige oplevelser. Med sin beliggenheden tæt ved Atlantis Hotel, Dubais skyline og med sit stilsikre udtryk fremstår det femstjernede hotel som en juvel i Dubai. Indretningen – Allerede når man kommer ind ad døren, opdager man, at der tilbydes en varm ankomst. Hotellets lobby har højt til loftet med masser af guld og temaet er luksuriøst egyptisk og victorianskstil.

 

Hotellets lobby byder på en luksiøs indretning med højt til loftet og foran indgangen bliver man mødt af venlig personale og man føler sig lidt royal.

Vi blev indlogeret i deres “Duplex Suite” som fuldt ud lever op til sit navn. Værelset er delt op ti to etager simpelt med tagterrasse med direkte udsigt til poolen. De havde instillet en ekstra seng så vi boede alle tre veninder på samme værelse.Badeværelset var det lækreste badeværelse vi hidtil har haft fornøjelsen af. På vores ankomst havde de lavet en flot lille velkomst med sød velkomst note og champagne og arabiske kager. Hotellets store spa-afdeling byder på 24 behandlingsrum, 2 VIP spa rum og byens største indendørs pool.

 

Hotellets store luksiøse spaområde på 3000 m² (Cinq Mondes Spa) har 23 behandlingsrum hvor du kan slappe af og et stort topmoderne fitnesscenter med indendørs swimmingpool.

 

 

Restauranter: Der er stor morgenbuffet i restauranten Le Jardin hver da me den flotteste udsigt og hvor man både kan sidde ude og inde.  Hotellet tilbyder alt det bedste fra mellemøsten, samt italiensk og janpask mad,og her taler vi Food and Beverages på højeste niveau. Hotellet råder over hele 5 restauranter - Retaurant Le Jardin, hvor der serveres morgenbuffet, frokost og aftensbuffet, Italienske Piatti By The Beach, Japanske Matagi, Jazz resturanten Solo Jazz Bar, samt restaurant Blûthner.

Vi startede den første aften med live jazz musik på deres kendte jazz bar Sola Jazz Bar, hvor vi fik serveret 3-retters mad til jazz toner. Restaurant Piatti By The Beach er placeret ned til stranden og vi var forbi alle dage, både til frokost og drinks. Vi havde fået VIP Club adgang med i opholdet, der giver adgang til deres restaurant på toppen med stor terrasse. Her fik vi serveret morgenmad, frokost og happy hour med drinks hver dag. Efter nogle timer ved stranden tog vi en frokost på strand restauranten Piatti By The Beach, der servere italiensk inspireret mad alt i mens vi nød udsigten over stranden. På sidste dagen reserverede vi bord på Matagi, der har en Michelin kok og her fik vi den bedste sushi oplevelse.

 

Vi fik serveret lækker frokost på hotels VIP club hotel og sidste aften bestilte vi room service.

' 
Hotellets store undendørs pool har den helt rigtige temperatur og kæmpe stor, og har også en seperat børnepool.

Priserne starter fra 4.800 kr. per værelse.

I kan lige nu spare op til 25% på jeres ophold i dette link: https://www.takemeaway.dk/hotel-innerpage?id=172&type=Hotel

 

 

 

 

 

https://imgur.com/undefined

RELATEREDE ARTIKLER


Din mening: Hvad synes du?

Du skal være logget ind på facebook for at kommentere.