Sidst opdateret January 19, 2022

Efter flere måneder med corona restrektioner tog jeg en venindetur til Milano lige før jul. Turen skulle være en luksustur kombineret med lidt sight-seeing.


Placering: Dette luksushotel er placeret i området Milan Centret er et område, som er kendt for katedralerne og museerne. Der er kort afstand til de populære seværdigheder såsom Galleria Vittorio Emanuele II og Piazza del Duomo. Området er kendt for dens flotte monumenter, arkitektur og det gode udvalg af caféer og restauranter.

Hotellet: Four Season Hotel Milano ligger i hjertet af Milanos modemekka, hvor de modebevidste strømmer til hvert forår og efterår. De højloftede soveværelser er i klassisk italiensk stil, hvor en flot udsigt fra verandaen og spaen er det perfekte tilflugtssted efter en lang sightseeing.På hotellet bliver man mødt med et smil og imødekommenhed og servicen er i top. Efter en lang dag med udflugter kom jeg tilbage på hotellet. Med kun et opkald til receptionen blev mine lidt beskidte sko hentet fra mit værelse og afleverede tilbage et kvarter efter som helt nye ud.

Spa: Deres spaområde byder på en fantastisk pool, hvor vi tilbragte en lille time.

Værelset: Vi havde booket et Superior-værelse med udsigt til ia Gesù. Værelset er stort og rummeligt med en lænestol og stor dejlig dobbeltseng.

RELATEREDE ARTIKLER


Din mening: Hvad synes du?

Du skal være logget ind på facebook for at kommentere.