Sidst opdateret December 27, 2015

For at være sikker på at få noget sol og varme, tog min mand og jeg i november måned en badeferie på Zanzibar. På rejsen til den lille krydderi ø, Zanzibar, ud for Tanzanias kyst - i fugleflugt små ti timers rejse fra København - får man varmen både i krop og sjæl. Her finder man hvide sandstrande, svajende kokospalmer og koralrev, som et sandt eventyr.

Zanzibar ligger ud fra Afrikas østkyst og minder mig om Jamaica, hvor jeg også har været. Området er eksotisk, lækkert og komplet romantisk - helt oplagt til en kærlighedsferie. Vejret var perfekt op til 31 grader og havet var varmere, end når du tager bad under bruseren.

Der er direkte fly til Zanzibar, men vi fløj fra Narobi og det tager ca. en time, og man kan også tage en færge fra fastlandet. Vi boede på Hotel Bluebay Resort og Spa, som ligger direkte ud til vandet. For at komme til hotellet kører man gennem imponerende jungleområder, og slummen hvor de fattige bor- det kan ikke undgås. Pludselig dukker et fantastisk, luksuriøst resort op lige ned til vandet. Resortet ligger direkte ved en af Zanzibars meget flotte og indbydende østkyststrande, godt en times kørsel fra Zanzibar by.

Vejret var perfekt på Zanzibar. Vandet i poolen og havet var dejligt varmt.

På hotellet er man beskyttet af høj security, det er man nødt til at være. Du rejser heller ikke rundt alene, så har du eksempelvis en fra hotellet med. På resortet bor du i dit eget lille hotel-hus, fire en halv stjernes luksus. Maden er super dejlig, friskfanget - alt detbedste fra havet - blæksprutter, fisk, det er så lækkert. Du går bestemt ikke sulten i seng.

Maden er super dejlig, friskfanget - alt det bedste fra havet - blæksprutter, fisk, det er så lækkert. Du går bestemt ikke sulten i seng.

Mange vælger at tage til Egypten eller Gran Canaria for at få varmen i vinterkulden, det er også rigtig dejligt, men for at prøve noget andet er Zanzibar lidt mere eksotisk. Man skal lede længe efter noget så specielt som Afrika, det er helt anderledes - eksotisk er nok det ord der beskriver det bedst. 

Vi boede i en junior suite med en pragtfuld udsigt udover det Indiske Ocean, hvor man kan nyde morgenkaffen, mens man nyder den smukke solopgang.

Vi have en skøn ferie med en fuldkommen eksotisk oplevelse. Øen er anderledes og helt fantastisk skønt- et sted jeg helt sikkert vil besøge igen:-)

Efterlad meget gerne en kommentar nedenfor i kommentarfeltet. Håber I kunne lide mit indlæg:)


Klik her hvis du leder efter et godt tilbud på pakkerejse til Zanzibar.

RELATEREDE ARTIKLER


Din mening: Hvad synes du?

Du skal være logget ind på facebook for at kommentere.