Sidst opdateret December 11, 2015

På listen finder man både uopdagede steder med også mange velkendte destinationer.

#1 Botswana

Botswana ligger I Sydafrika og byder på noget af Afrikas smukkeste natur og vildeste dyreliv. Blandt seværdigheder er verdens største elefantrige nationalpark, Chobe og fantastiske Victoria Falls.

 

#2 Japan

Dette er ikke en overraskelse, da Japan i mange år er blevet omtalt som et af de mest fantastiske lande at besøge. Japan er både gamle traditioner og overfyldte gader med sushirestauranter, neonlys og blinkende reklamer på hvert hjørne.

#3 USA

USA rummer så mange forskellige verdener, at de ikke kan samles under en enkelt overskrift. Fra uberørt natur i Alaska til den neonoplyste kasinoby Las Vegas. Fra glamourøse Los Angeles  til sovebyerne i midt-vesten eller hyggelige sydstatsbyer. Det perfekte land til roadtrips, billig mad og masse af eventyr.

# PALAU

Palau er ca. 350 små øer placeret et halvt tusind kilometer øst for Filippinerne.

Den bedårende smukke øgruppe lokker med noget af verdens bedste dykning og er verdenskendt for sin marine bio-diversitet og azurblåt vand.

#5 Letland

Letlands hovedstad Riga er en moderne og romantisk storby, som samtidig har bevaret meget af sin oprindelige historie og arkitektur.

#6 Australien

Australien er et af verdens mest kontrastfyldte og fascinerende lande med tørre ørkener, frodige regnskove, vandfalde og pulserende storbyer. Landet ligger også på top listen over foretrukne land som backpacker rejsende.

#7 Polen

Udover at være kendt for deres billige sprut, byder Polen på en fantastisk skovnatur.

#8 Uruguay

Uruguay ligger i den sydlige del af Sydamerika. Uruguay er et skønt rejseland, hvad enten man er til byliv, strandliv eller det fredsommelig liv på landet. Landet er kendt for god mad og vin.

#9 Grønland

Et helt fantastisk og smukt land. Landet byder på nordlys, isbjørne, hvaler, klatring og bjergbestigning, hundeslædekørsel, kajaksejlads og deres store gæstfrihed.

#10 Fiji

Fiji er Stillehavets perle og et tropisk paradis bestående af små øer. Fiji er et sandt tropeparadis med eksotiske strande, palmer og hvide sandstrande.

 

 

RELATEREDE ARTIKLER


Din mening: Hvad synes du?

Du skal være logget ind på facebook for at kommentere.