• 26 | Jan | 2024

Det kan vi lide

    • At nyde solen og den private strand og mole
    • Børnevenlige swimmingpools og rutsjebaner

Det skal du vide

    • Inkl. baggage og alle udgifter
    • Gratis ændringsgaranti indtil 6 uger inden afrejse

Highlights

1 uge på et 4-stjernet hotel i Antalya fra kun 2.055 kr. p.p. inkl. fly og Ultra all Inclusive


Beliggenhed i top

Antalya er uden tvivl den bedste solkyst i Tyrkiet. Med sine lange strande, grønne bjerge, god shopping og historiske seværdigheder, er kysten hurtigt blevet den mest besøgte i Tyrkiet. Området byder på mere end 300 solskinsdage om året, og det er derfor heller ikke svært at forstå, hvorfor feriegæsterne vender tilbage år efter år.

Fantastisk familievenligt hotel

Hotel Asia Beach Resort & Spa er et lækkert Ultra All Inclusive hotel med en god beliggenhed i byen Oba, ca. 3 km fra Alanya. Nyd pool-området og rutchebane området. Forkæl dig selv med et besøg i stedets spa, der tilbyder massage, kropsbehandlinger og ansigtsbehandlinger. Efter en dukkert i en af de 2 udendørs swimmingpools, kan du tilbringe resten af dagen på den private strand. Få stillet sulten med frokost eller aftensmad på hotels restaurant, Alasya Restaurant. Prisen er med All Inclusive. Indkvarteringen sker i rummelige dbl. værelser, og her kan du sagtens tage hele familien med – de største familieværelser kan rumme op til 6 personer.

Tilbud

Pris fra 2.502 kr. Eksempel rejs d. 2 april afgang fra KBH. 3 personer 7.507 kr.

Det siger tidligere gæster

"5 stjerner ud af 5 herfra. Hotellet lever helt klart op til sine stjerner. Vi var 5 familier afsted og alle har syntes det har været det bedste hotel med den bedste service . Alt lige fra receptionen til manden i spillerummet har gjort deres bedste for og yde den bedste service . Og rigtig flotte værelser og super beliggende . Hvis der har været noget vi har undret os over er det blevet fulgt op på med det samme . Vi kommer helt sikkert igen næste gang vi besøger alanya." Linda, R. Jensen, Tripadvisor.com


Gå direkte til tilbud


Din mening: Hvad synes du?

Du skal være logget ind på facebook for at kommentere.

Følg os på Facebook