10 | Oct | 2023, 09:30

Musicalen ”Peter Pan” i Glasalen i Tivoli – En fabelagtig, fortryllende og underholdende forestilling for hele familien.

Eventyrteatrets talentfulde teaterbørn, byder endnu engang på magisk eventyrstemning i Glassalen i Tivoli. Forventningerne var høje, da jeg sammen med min 5-årige datter var til premiere på forestillingen.I det ikoniske Tivoli i København blev vi mødt af nogle hårde pirater. Hele vejen fra hovedindgangen og ned til Glassalen, stod der pirater klar med ”ohøj” råb og drillerier, og vi blev gjort klar til et ægte eventyrstemning.

En rejse til Ønskeøen. Foto: Ole Mortensen

Efter alle havde fundet deres pladser, startede Susanne Vognstrup med at byde velkommen. Efterfølgende blev de røde gardiner trukket til siden, og vi befandt os i Wendys værelse med hendes søskende. Den barnlige, lidt naive alfeagtige Peter tager Wendy og andre børn med til den drømmeagtige eventyrverden. Og så starter eventyret.

Talentfulde børn. Foto: Ole Mortensen

Det var meget betagende at se de unge skuespillere optræde så professionelt. Forestillingen var bygget op af sange og rørende skuespil.

Flotte kostumer med glitter og lys. Foto: Ole Mortensen

Udover den flotte præsentation er det helt klart de flotte eventyrkostumer, der er med til at sætte magi. Et fortryllende og gennemført teaterstykke set gennem det voksne publikums øjne, og lige noget, der går i en 5-årig piges glimmerhjerte.

På eventyrteatrets egen hjemmeside står der – Vi skaber musicals, der samler familien, og udvikler scene- og livskunstnere. Dette kan ikke beskrives mere præcist.

Om forestillingen: Kan ses fra d. 6.-22. oktober 2023 i Glassalen i Tivoli. Varighed er 2 timer inkl. 20 minutters pause. Anbefales fra 5 år.

Vi giver samlet 5 stjerne ud af 5.

Din mening: Hvad synes du?

Du skal være logget ind på facebook for at kommentere.

Følg os på Facebook