27 | Jul | 2022, 13:18

Cirkus Arena fejrer 65 års jubilæum i år med Bubber og Julie Berthelsen i spidsen. Forestillingen byder på traditionelle cirkusnumre med heste og hunde tricks, samt nytænkt artisteri, der skaber en helstøbt forestilling, der får hele familien til at grine højlydt i det store cirkustelt. Vi har besøgt Cirkus Arena under deres forestilling i Hillerød med vores børn på 3 og 9 år. Her var alt det bedste fra cirkusverdenen med en perfekt blanding af klassisk cirkus og moderne show. Forestillingen var fantastisk og der var noget for enhver alder, lige fra hesteshow til nervepirrende trapez-øvelser og breakdance.

Cirkus ifølge Bubber 2 i Cirkus Arena. Foto Cirkus Arena

Forestillingen præsenteres af duoen Bubber og Julie Berthelsen, og der er begge super dygtige til at underholde hele publikum bl.a. med deres smådrillerier og musiknumre.

Forestillingens underholdende indslag med Arenas husklovn Jimmy Folco, var topunderholdende. Hans buksevandssketch i samspil med Julie Berthelsen og Bubber var meget morsom og hele salen kvitterede med bragende klassalver.

Trapez-gruppen Flying Wulber nervepirrende trapez øvelser fik os helt ud på kanten af stolene. Vi blev blæst bagover af deres flyvende nummer, hvor de med bind for øjnene fløj højt oppe under teltduen.

Atai Show med de unge artister viser et underholdende nummer med robot-breakdance og fascinerende underholdning. Vores yngste barn syntes at det var lidt uhyggeligt mens den ældste jublede.

Det var til stor glæde for børnene at se cirkussets araberhingste og se Patrick Clarrison med sine hunde ’hot dogs´

Showet er delt i 2 akter, med en kort pause imellem. Det var perfekt timet til en tissepause for især de små. Stemningen var god og Bubber og Julie Berthelsen var fantastiske værter. Sikke et forrygende cirkusjubilæum.   

Vores vurdering af oplevelsen i Cirkus Arena:

Kvalitet: Helt igennem gennemført show.

Børnevenligt: Meget god – og i sær til de lidt ældre børn på 4 år og op.

Pris: Middel. Prisen varierer fra kr. 190-380 pr. Billet

Vi giver samlet 5 ud af 5 stjerner.

Din mening: Hvad synes du?

Du skal være logget ind på facebook for at kommentere.

Følg os på Facebook