04 | Jul | 2022, 09:49

Cirkus Baldonis forestilling hedder i år ”It´s show time” og de er kendt for cirkusset uden dyr, hvilket vi er blevet store fans af. Vi var to veninder, der med vores børn på 3 år blev inviteret i Cirkus Baldoni. Det var børnenes første tur i cirkus og vi var lidt usikre på, om de var for små til at sidde stille. Vi var også selv lidt i tvivl, om os de voksne ville blive underholdt nok, men vi tog fejl. Cirkus Baldoni er vaskeægte familiecirkus for hele familien og er ligeledes specielt egnet til mindre børn. Der var underholdning i topklasse med både akrobater, bold-kaster, bugtaler, tryllekunstner og børnenes helt store hit klovnen Allando.

Forestillingen præsenteres af bugtaleren og musicalstjernen Peter Nørgaard, der er super god til at underholde publikum hele forestillingen igennem. Alle de skønne dyr, som er med i årets forestilling er lavet af plastik og meget underholdende at se den smukke cirkusprinsesse komme ridende ind på sin hest.

Både klovnen og værterne bevægede sig udenfor manegen, så alle kunne være med. Da klovnen Allando kastede en kæmpe plastik bold rundt i til publikum grinede vores børn højlydt og det var så dejligt for os voksne, at se vores børn så glade. Musikken var ikke for høj, så der var ingen børn der blev utilpasse eller bange.

Artisten Peter Nørgaard lavede både jokes i børne- og voksen højde. Vi synes rigtig godt om nummeret med løven Leonardo og hunden Charlie leder er helt vildt seje.

klovnen Allando havde taget sin kæmpestore ven med. Allando tryllebandt alle børn og voksne med hans drillerier og med hans ustyrlige elefant. Hele forestillingen var spækket med gode artister som virkelig sørgede for publikum med at holde interessen fanget.

Cirkus Baldoni er et lille cirkus og derfor er faciliteterne også derefter, men meget hyggeligt og vores børn havde en kanon aften. Turnéen varer indtil den 6. september, hvor de i perioden besøger Sjælland, Øerne og Bornholm. Derefter fortsætter turnéen indendørs på Færøerne. Glæd Jer til at møde en perlerække af superdygtige artister og super underholdning for især de mindste!

Vores vurdering af oplevelsen i Cirkus Baldoni:

Kvalitet: Meget god– helt igennem gennemført show, hvor der var tænkt over tingene.

Børnevenligt: Meget god – og i sær til de mindre børn.

Pris: Middel. Prisen varierer fra kr. 190-310 pr. billet

Vi giver samlet 5 ud af 5 stjerner.

 

Din mening: Hvad synes du?

Du skal være logget ind på facebook for at kommentere.

Følg os på Facebook