Sidst opdateret December 11, 2015

De fleste forbinder den thailandske ø Koh Phangan med ”Full Moon” fester, billige “Buckets” (spande med sodavand og alkohol ) og strande fyldt med berusede backpackere. Men Koh Phangan har meget mere at byde på. Jeg besøgte øen sidste vinter og synes at det er en af de smukkeste øer i området. Koh Phangan er en rolig ø og stadig uspoleret af masse tourisme. Øen byder på afslappet atmosfære, skønne strande, koralrev og en smuk natur.

Koh Phangang ligger nord for den kendte ø Koh Samui og der er mange færgeafgange fra Koh Samui hver dag.

Vi boede på Thong Gyang Bungalows til 350 kr. per overnatning. Hotellet er drevet af en familie i 3 generationer og super gæstfrie og søde mennesker. De har en rolig og smuk strand og moren står selv for madlavningen i restauranten. De udleje også scootere på hotellet, hvilket jeg vil anbefale at gøre i stedet for et af de mange andre steder. 

Ønsker man en mere rolig ferie skal man bo på den nordlig del af øen. De fleste kommer til den nordlig del af øen for enten at dykke eller blot dase på stranden, hvor dem der ønsker lidt mere “gang i gaden” og vilde full-moon-parties bor på den sydlig del, omkring Haad Rin Beach.

Mae Haad beach ligger ca 25 minute nord fra Thong Sala. På strande kan man nyde “bounty-stemningen” som er kendetegnende for det meste af øen.


 

RELATEREDE ARTIKLER

  • Relaterede artikler:
  • Asien

Din mening: Hvad synes du?

Du skal være logget ind på facebook for at kommentere.