• 25 | Jul | 2017, 12:00

Det kan vi lide

  • Den lange bounty sandstrand foran hotellet
  • Den 350 kvadratmeter store infinity-pool med udsigt over Phang Nga-bugten
  • At slappe af med en massage i resortets spa, før du nyder en middag i solnedgangen

Det skal du vide

  • Kan bookes i perioden frem til d. 23 december 2017
  • Pris per værelser per overnatning
  • Ekstra 30-minutters thaimassage for to ved ophold på min. tre nætter

Highlights

Ren Zen på thailandsk ø-paradis!

Paradisisk romantik ophold på den idylliske ø Koh Yao Noi – i fantastiske naturskønne områder, inkl. morgenmad, med mere. Det 4-stjernet resortet Paradise Koh Yao Noi ligger i bugten ved Phang Nga mellem Phuket og Krabi med en smuk sandstrand og tropisk regnskov på begge sider.

ZEN OG LUKSUSOPHOLD: I finder dette tilbud på Secret Escapes

Hotellet kan arrangere udflugter til de omkringliggende øer, såsom den berømte James Bond Island, samt mange andre halv- og heldagsture i området. Fra Phukets lufthavn til resortet er der 15 minutters kørsel og 60 minutters bådtur fra Bang Rong Pier, efterfulgt af en 30 minutters eventyrlig køretur. Øen ligger 40 minutters sejlads med long tail-boat fra Tha Len Pier på Krabi. Der kan arrangeres privat transport mod tillægsgebyr. Derudover tilbyder resortet et stort udvalg af spabehandlinger og yoga undervisning. Der er også mulighed for snorkelture, havkajak og meget mere.

FÆRGE: Det tager ca. 30- til 60 minutters bådtur til Ko Yao Noi  fra enten Phuket eller Krabi. Der er regelmæssige færgeafgange hver dag. Rejsetiden varierer afhængigt af hvilken færge eller havn man vælger at sejle fra. Fra Phuket  er der afgang fra Bang Rong pier, og fra Krabi kan man vælge afgang fra Tha Dan Pier.


FLY: Der er mange afgange til Phuket og Krabi med direkte fly fra Kastrup og Billund. Du kan rejse billigt fra midt august til oktober – så det er f.eks. også muligt at rejse i noget af efterårsferien- priserne ligger fra 5.000 kr. og vi har fundet den billigste pris på 4.141 kr. med afgang d.15-23 oktober med 1 mellemlanding, men der er mange andre afgange til samme priser. Klik her for flypriser.

Secret Escapes tilbyder luksusophold med rabatter. Man skal være tilmeldt deres nyhedsbrev, eller tilmeldt via Facebook for at kunne benytte sig af deres tilbud. Det er gratis og man kan altid framelde sig.


Husk at tilmelde jer vores nyhedsbrev, så I kan være opdateret med de nyeste tilbud


Klik på "Gå direkte til tilbud" for at gå videre til rejsetilbuddet.

 

Gå direkte til tilbud


Din mening: Hvad synes du?

Du skal være logget ind på facebook for at kommentere.

Følg os på Facebook
Hitter lige nu!