• 01 | Aug | 2016

Det kan vi lide

    • At kunne komme billigt til Mexico og udforske de mange kultur- og naturoplevelser
    • At opleve de storslåede og mystiske maya-pyramider
    • At bo direkte ud til vandet i smukke Tulum eller Playa Del CArmen

Det skal du vide

    • I booker flybilletter og hotelophold separat og betaler til forskellige leverandører
    • Mulighed for at søge flere billige rejsedatoer på momondo.dk i perioden frem til marts 2016
    • De udvalgte hoteller har valgt ud fra bedst til pris og gæsteanmeldelser

Highlights


Billige fly til Cancun t/r fra kun 2.145 kr. / F.eks. 14 dage i Playa del Carmen på firestjernet Boutique hotel med udsigt til vandet inkl fly 6.735 kr. per person.

EKSEMPEL PÅ SAMLET PRIS: Rejs d. 7 september i 2 uger. Inklusive ophold og fly til 6.735 kr. per person.

FLY: Morgenfly med Brusselis Airline til Bruxelles og videre til Cancun med Delta Airlines. Pris per person 2.724 kr. OPHOLD: 14 nætter på firestjernet hotel La Pasion Boutique HotelPlaya del Carmen pris per person i delt dbl. værelse 4.011 kr. 


BILLIGE FLY PRISER: I dag har vi fundet fantastiske flypriser til Cancun i Mexico. De bedste priser har vi fundet med afgang fra Bruxelles og I kan finde andre datoer til denne pris i perioden fra d. 1. september til d. 15. december og igen fra 30. januar til 31. marts. Indtil videre har vi fundet de billigste billetter med afrejse på en torsdag og retur på en mandag og fredag. Priserne er for afgang fra Bruxelles og der er daglige direkte fly til Bruxelles fra København til priser under 500 kr. for direkte fly t/r. Vi har udvalgt 2 datoer med fly fra København og I kan selv søge på forskellige datoer på momondo.dk. F.eks. kan i rejse i 14 dage med afgang d. 7. september fly København-Cancun til en samlet flypris af 2.724 kr. per person. Eller i 10 dage med afrejse d. 11. oktober til en samlet flypris på 3.319 kr.


Afrejse fra København t/r: Klik på datoer for at komme direkte til tilbudet eller på klik vælg.

7. sep. - 21 sep. Bruxelles- Cancun t/r. Pris 2.145 kr  

7. sep. - 21 sep. København  t/r. Pris 579 kr  


11. okt. - 21 okt. Bruxelles- Cancun t/r. Pris 2.510 kr  

11. okt. - 21 okt. København  t/r. Pris 809 kr  


HOTEL BOOKING: Vi har udvalgt to rigtig gode priser på ophold via Trivago.dk. i de 2 populære badebyer Playa Del Carmen og Tulum. Fælles for dem begge er at de har fået top-ratings og gode anmeldelser. I har også mulighed for at finde andre gode tilbud. 

Playa Del Carmen:Trivago.dk har vi fundet dette lækre Boutique hotel i Playa del Carmen ( 1 times kørsel fra Cancun lufthavn). Lige nu kan I spare 55% og til kun 573 kr. per overnatning. La Pasion Boutique Hotel har fået top-ratings af deres gæster ( 4.5 af 5 stjerner på TripAdvisor). Hotellet ligger i centrum af Playa del Carmen og kun 500 m fra det Caribiske hav og 45 minutter i bil fra Cancun lufthavn. Hotellet er kun for folk over 14 år. Lige nu kan I spare 55% på opholdet i perioden frem til den 15 december 2016.

 


Tulum: Playa Canek Spa Boutique er et dejligt hotel med en perfekt beliggenhed og lidt under 2 timers kørsel fra Cancun lufthavn. I kan lige nu spare 26% på opholdet via søgning på Trivago.dk og til kun 675 kr. per overnatning. Mange af værelserne har åbne terasser lige ud til stranden.

 


Klik på "Gå direkte til tilbud" for at gå videre til alle tilbud på hoteller i Cancun området.

--------------------------------------------------------------------------------------------------

BSF tilbud er vores book-selv-rejser, der kræver I booker flybilletter og hotelophold separat og betaler til forskellige leverandører. I bør altid kontrollere priserne inden booking, samt ledighed. Priser på fly og hotelophold kan stige og falde uden varsel, det er derfor vigtigt at I tjekker priserne inden køb. Hvis de anførte datoer eller lufthavne ikke passer jer, eller såfremt I ønsker at udvide eller forkorte jeres ophold, skal I blot foretage en ny søgning med ønskede datoer/ lufthavne! Dette kan dog føre til ændrede priser. BSF tilbud på hoteller og flyvninger er eksempel på priser vi finder ved at søge utallige hjemmesider. I har altid mulighed for at søge billigere eller dyrere hotelophold og flyafgange, der passer til jeres budget.

--------------------------------------------------------------------------------------------------

Gå direkte til tilbud Sammenlign priser


Din mening: Hvad synes du?

Du skal være logget ind på facebook for at kommentere.

Følg os på Facebook